Project Spotlight

Thornton Stacks Renovation Project

Thornton Stacks was once the Engineering Library, hence its fondly given name “Stacks.” It is currently a large room filled with tables that once contained over 100 computers. After the removal of the computers, Engineering Student Council worked with the Engineering administration to ensure that the room would remain a designated student study space and designed The Thornton Stacks Renovation Project. The new space will serve as a location for collaboration and innovation in the engineering school where students of any year and major can learn from one another and work cohesively. Stacks remains in its current state because currently the School of Engineering and Applied Science does not have the funds to facilitate the room’s renovation. With funding from the Jefferson Trust, this room will continue to further the success of University of Virginia engineers as it fosters interdisciplinary collaboration and innovation — two fundamental aspects to forming the Jeffersonian engineer that our University prides itself on creating.

 

Updates

Thornton Stacks Renovation Project